Werken bij Finish Profiles Group

Wil jij werken in een enthousiast en gedreven team?
Wij geloven in het ondernemerschap van onze werknemers. De Finish Profiles Group biedt ruim baan om te groeien in het bedrijf. Er is ruimte voor ideeën en innovaties op elk gebied. We leren graag van jou op het gebied van sales, productontwikkeling, marketing en personeelsbeleid. Geïnteresseerd om te werken bij De Finish Profiles Group? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!Vacature overzichtWil jij ook bij ons komen werken? Bekijk hieronder de openstaande vacatures!


Chauffeur & lader/losser


chauffeur & lader_losser vacature

Als chauffeur & lader/losser ben jij verantwoordelijk voor het vervoeren van de grondstoffen en eindproducten van staal. Daarnaast controleer je vrachtbrieven en draag je zorg voor het laden en lossen binnen bepaalde tijd.


Meer informatietechnisch commercieel verkoper binnendienst

technisch commercieel verkoper binnendienst vacature

Als technisch commercieel verkoper bij Finish Building weet je precies wat voor loodsen wij kunnen bouwen. We ontwerpen naar de specifieke wensen van de klant, monteren indien gewenst, kunnen helpen bij vergunningsaanvragen en denken graag met de klant mee.


Meer informatie


Montagemedewerker

montage medewerker vacature

Wil jij als monteur werken in een enthousiast en gedreven team? Finish Frame produceert en levert staalprofielen voor duurzame en efficiënte bouwprojecten. Dit doen wij vanuit onze fabriek in Purmerend. Wegens productiegroei zoeken wij montagemedewerkers.


Meer informatie
 


Staat jou droomfunctie er niet tussen, maar denk je dat je wel goed bij het Finish team past?

Stuur dan een open sollicitatie met cv en motivatie naar Dieuwke van onze HR-afdeling! Wij leren je graag beter kennen! Zien we jou binnekort? Mail ons.


Erkend leerbedrijf


Finish Profiles Group is een erkend leerbedrijf. Deze erkenning hebben wij mogen ontvangen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Wij zijn hierdoor bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen in het middelbaar beroepsonderwijs. Wil jij stage bij ons komen lopen? Leuk! Neem dan contact op met Dieuwke van der Vossen via dieuwkevandervossen@finish-profiles.com.


Image

Alles onder één dak
De Finish Profiles Group uit Purmerend bestaat uit verschillende divisies met ieder zijn eigen specialisme. De diverse Finish Profiles bedrijven ontwikkelen, produceren en leveren alles zelf. Zo creëren ze een groot gamma aan stalen dak- en wandprofielen. Dit gebeurt vanuit diverse vestigingen wereldwijd. Naast het leveren van bouwmaterialen produceert, levert en bouwt Finish Profiles Group ook zelfbouwloodsen, bedrijfshallen en utiliteitsgebouwen. Finish Profiles Group staat bekend om haar kwaliteit, snelheid van leveren en persoonlijke service. Wij werken daarom iedere dag aan onze producten om u het beste te kunnen leveren.

Contact

Component 110 | 1446 WP Purmerend | info@finish-profiles.nl | Tel: 0299 451 200 | BTW nr: NL807322428B01 | KVK: 36053467